Pages

Click Click .....

NuffNang!!

Microsoft Office 2007!!

kakilepak ingin berkongsi perisian untuk kegunaan ramai..
Microsoft Office 2007!!
Kalau nak,silalah download..
Siap dengan key lagi..haha



Link dibawa khas kepada anda oleh :


Microsoft Office :

Knitting Monster!! (part 2)

kali ini,geng mengait kain ni dh jd lagi dasyat..
ntah apa bnda pulak yg diorang kaitkn ni,yg penting xda kaitan dengan hidup atau pun yang telah mati..haha
layannnnn...

hantu hip-hop..

layan ja lepak situ bro...

ni kambing korban
xsmpat korban dh terkorban..

sapa taw angkat tangan..haha

sotong goreng tepung..salut benang..haha

ni smart..kalu cucuh curut tu,suma terbakar skali..haha
new entry will come..stay in touch..

Knitting Monster!! (part 1)

Mengait kain merupakan amalan yang baik..
tapi kalau baik sangat dh jadi mcm ni plak..
nak kait kain pn agak2 la,xkan smpai jd raksasa...haha

apakah ini.??

jack the ripper..

mana satu kepala ni??

mata spare..haha
kakilepak akan post lg untuk part 2 plak..yeahh!!

Human Body Infographic!!


Kitten Play With iPad!!

video

Chimpanzee Bottle Feeds Tiger Cubs

video

Comel sangat monyek ni..
Sape brani bg anak harimau minum susu.?haha

Chocolate Sculpture!!

Antara pelbagai aneka coco yg dimakan..
ada juga yang buat jadi barang hiasan..
Jom layan kejap..

ni apa benda ni..mcm duit syiling ja..

budak ni kalau dimakan pn sedap jgk ni..

kalau nk ambil gmbar,rasa lapar makan kamera jap..

henset untuk dimakan..line ada prob,trus makan henset..

tak sampai hati nak main piano ni..

makcik tu nak makan menara ke.?jd Godzilla..haha

apa binatang pn xtahu..

nak tempah..tengok boleh,pakai jangan!!

bukan naga makan orang,tapi orang makan naga!!

gajah cokelat,sdap ni..mkn mst kenyang..

cantik la...

kasut lg..sapa nak pakai ni.??

akhirnya memori indah hanya untuk dimakan..haha

nah,makan sampai muntah!!

ni tngk macam sedap..

ni lg sedap..

xbrani nak makan,nnt kena makan..

wooowwww....

fullammaakkkk!!!

ni cekelat mahal punya..

apa yang peliknya,ni memang cekelat pn kn..haizz..xpaham..

unik..

haha..tembak xmati,lg kenyang ada la..haha

ni halal ke haram xthu la..yg nmpak suma anjing ja kat situ.haha

ni pokok kot..

grafik kad cekelat,men game jd kenyang..RAM 1 Gb..haha

abis ke makan sorang dik.??haha

comelnyer..memang patut dimakan pun..

rumah bukan untuk dijual,tpi untuk dimakan..

eeuuuu..sapa snggp makan angkat tangan!!

pakai tempat redup ok,tngh panas nnt kepala cair..haha

ni xsempat tdo suma dh abis..haha

 Titik Lepak:
Gambar ini semua hanyalah sebagai hiasan dan hiburan..
kalau berminat orderlah di mana2 kedai cekelat yang menerima tempahan..
nak buat tngk sekejap boleh la,smpan 3 4 hari nnt cair..haha